Sparta Nijkerk heeft niet genoeg aan punt

RIJSSEN/NIJKERK – Sparta Nijkerk keek zaterdag in Rijssen lange tijd tegen een 1-0 achterstand aan. Dat Niels Buijtenhuis vlak voor tijd gelijk maakte (1-1) was niet voldoende. Flevo Boys en CSV Apeldoorn wonnen namelijk wel. Met nog twee wedstrijden te gaan bezet Sparta nu de voorlaatste plaats in de topklasse.

Na 11 minuten in de eerste helft was Chengachi trefzeker voor de thuisploeg: 1-0.

Aan Spartaanse zijde stak een bekend probleem de kop weer op. De ploeg van trainer David Nascimento creëerde wel kansen, maar kwam niet tot scoren.

Buijtenhuis trok, na het wisselen van de geblesseerde scheidsrechter, de stand nog wel gelijk, maar daar bleef het bij: 1-1.

Bron: Sportmatinee, OmroepN