Veensche Boys vergeet Geinoord genadeklap te geven (1-1)

NIJKERKERVEEN – Even leek het er zaterdag op dat Veensche Boys in Nieuwegein een sprankje hoop op handhaving of nacompetitie in de 1e klasse kon doen herleven, maar de ploeg van interimtrainer Arjen Ruitenbeek (Jeroen Peters lag ziek thuis) wist de 0-1 voorsprong op 10 man van Geinoord niet over de streep te trekken: 1-1.

Pascal Jansen hielp Veensche Boys in de twaalfde minuut aan een 0-1 voorsprong. Toen ruim 10 minuten later Wendl Droefs met rood het veld af moest, vanwege een klap in het gezicht van achterhoedespeler Tom Cozijnsen, leek een zege binnen handbereik.

Kort na rust kwam de thuisploeg echter langszij vanuit een vrije trap (1-1). Veensche Boys behoudt een slechts theoretische kans op nacompetitie.

Bron: Veensche Boys