NSC gelijk

Met de rust stonden de Nijekkers nog met 3 – 1 voor. na 90 minuten voetbal stond er 3-3 op het scorebord.

NSC begon goed aan de wedstrijd vanmiddag, drukte VVA’71 naar achteren en kwam na vijf minuten al op voorsprong door een doelpunt van Bartels die de voorzet van Reina goed binnen werkte. De thuisclub bleef de betere in de eerste helft en nam na een half uur een 2-0 voorsprong toen Reina na goed doorzetten van Lam scoorde.
VVA’71 kwam 10 minuten later terug in de wedstrijd maar een minuut later was het alweer 3-1 door Bartels die zijn tweede maakte. Na de rust kwam NSC niet goed geconcentreerd uit de kleedkamer en moest het binnen drie minuten twee tegengoals incasseren. Beide ploegen hebben daarna nog kansen op de winst gehad. maar wisten die niet te verzilveren