Simon Ouaali langer bij Sparta Nijkerk

Foto:

Sparta Nijkerk en hoofdtrainer Simon Ouaali hebben een akkoord bereikt over een langer verblijf van de”amateurtrainer van het jaar” bij de club. Ouaali tekent een contract voor onbepaalde tijd.

Hij zal niet alleen verantwoordelijk zijn en blijven voor de A-selectie en het eerste elftal maar ook bij de jeugdopleiding worden betrokken. De hoofdtrainer is bezig aan zijn vierde seizoen bij Sparta Nijkerk.
Technisch manager Harry Hamstra: “Er is binnen de hele vereniging grote tevredenheid over de persoon Simon Ouaali en zijn vakmanschap als voetbaltrainer en -coach. Contractverlenging is dan ook vanaf het eerste moment onze doelstelling geweest. We wisten dat meerdere hoofd- en topklassers zeer concreet belangstelling voor hem hadden en dat kunnen we heel goed begrijpen. Maar wat goed is daar doe je niet graag afstand van. Gelukkig voelt Simon zich ook thuis bij Sparta Nijkerk en ziet genoeg perspectief. Vandaar dat contractverlenging voor onbepaalde tijd voor hem bespreekbaar was. Alle partijen zijn zeer tevreden met dit resultaat. We vinden kwaliteit, visie, de lange termijn en rust op het trainersfront belangrijk en dat hebben we met Simon ingevuld.”
Simon Ouaali: “Ik zie voldoende mogelijkheden bij deze mooie club. Nu is er wat mijn positie betreft duidelijkheid en dat is goed. Ik moet me thuis voelen en dat doe ik hier. De hoogste prioriteit heeft nu het behoud van onze vorig seizoen verworven plek in de Topklasse. We gaan er alles aan doen om ook volgend seizoen op dit niveau te spelen. Als ik zie hoeveel supporters er bij thuis- en uitwedstrijden langs de kant staan en meereizen, dan geeft dat een sterk gevoel van ‘samen de schouders eronder’ en dat is naast de voetbalkwaliteit je nodig hebt toch altijd de basis.”
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen