Contract Scott Deroue niet verlengd

RW Racing GP heeft Livio Loi vastgelegd als haar rijder voor 2015. Dat betekent, dat Scott Deroue zijn contract niet verlengd wordt.

RW Racing GP heeft maar één startplaats in 2015, wat inhoudt dat het maar één rijder kan contracteren. Dat bracht het enige Nederlandse Grand Prix-team in een lastig parket en dwong teameigenaar Roelof Waninge en teammanager Jarno Janssen zware beslissingen te nemen.
Teameigenaar Roelof Waninge. “De Honda is op dit moment absoluut de beste motor in de Moto3 en we zijn vereerd dat wij er eentje hebben gekregen. Helaas betekende dat ook wel dat we keuzes moesten maken wat de coureur betreft. We willen Scott Deroue bedanken voor zijn inzet de afgelopen twee jaar. We houden hem in het oog,” 
Scott Deroue en zijn manager Rob Filart wisten dat het moeilijk was nog een jaar door te gaan. “We willen Roelof Waninge, Jarno Janssen en de rest van het team bedanken,” zegt Filart. “Zonder hen zou Scott niet de kans hebben gekregen om Grand Prix te rijden. Hoewel het nu een zware dobber is, hebben we alle begrip voor de keuzes die moesten worden gemaakt. We wensen het team en Livio het allerbeste toe.”
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen