Sparta op het nippertje gelijk

GENEMUIDEN – Sportclub Genemuiden heeft zaterdagmiddag een zeker lijkende overwinning uit handen gegeven tegen Sparta Nijkerk. Bij een 4 – 2 herpakten de Nijkerkers zich door nog twee treffers te maken in de laatste minuten.Sparta Nijkerk kwam snel op 0-1 via Tim Muller, maar door treffers van Jacco Riemens en Rainier Resokario ging Genemuiden met een 2-1 voorsprong de rust in.  In de 69e minuut scoorde Rainier Resokario de 3-1 en leek de wedstrijd gelopen. In de 72e minuut bracht Tervoert echter Sparta weer terug in de wedstrijd en scoorde 3-2. Sparta kreeg weer bezieling en ging op jacht naar de gelijkmaker.

Sparta kreeg opnieuw een domper te verwerken toen Tjeerd in de 90e minuut de 4-2 tegen de touwen schoot. Sparta voelde zich getergd en gaf de laatste minuten vol gas. In de 92e minuut scoorde Frank Tervoert de 4-3 en in de 94e minuut werd de gelijkmaker door Frank Tervoert gescoord met zijn rug : 4-4
bronnen: RTV OOst en omroepN