NVC wint belangrijke wedstrijd

Reflex stond voor deze wedstrijd 3 plekken boven NVC met maar 3 punten. Na de wedstrijd staan ze qua punten op gelijke hoogte.De eerste set begon NVC sterk, al zag het spel er soms rommelig uit. NVC liep langzaam uit naar een verdiende overwinning. De set werd gewonnen met 25-20.

De tweede set werd Reflex wat meer gefrustreerd en kon NVC langzaam aan verder uitlopen naar een ruime voorsprong, maar NVC kon niet goed omgaan met deze voorsprong en liet Reflex terug in de wedstrijd komen. Aan het eind van de tweede set trok NVC aan het langste eind en won de set met 25-22.
De derde set zakte NVC snel weg, het niveau van de eerste twee sets was ver te zoeken. De pass kwam niet meer aan en aanvallend werd er bijna geen punt meer gescoord. Veel ballen werden onnodig in het net of uit geslagen. Reflex begon er in te geloven en begon beter te spelen. Reflex won verdiend de derde set met grote cijfers 15-25.
De vierde set begon NVC weer zwak. Reflex bouwde de voorsprong langzaam uit en stond halverwege de set voor met 20-12. Opeens begon het bij NVC te lopen en begonnen de Nijkerkers er weer in te geloven. Langzaam werd de achterstand van 8 punten ingelopen, mede door een goede servicebeurt van Jeroen Groeneveld. NVC won deze set met 25-23.
Door de overwinning heeft NVC aansluiting gevonden bij de 3 ploegen die boven hen stonden voor deze wedstrijd. De volgende wedstrijd is in 2015 tegen Arvevo