Visual Art Clio Cup Team springt uit de band richting Paasraces

Foto:

Het Visual Art Clio Cup Team maakt zich op voor de Paasraces op Circuit Park Zandvoort. Het Nijkerkse team komt tijdens de traditionele opener van het Nederlandse autosportseizoen in actie in de Renault Clio Cup Benelux, de opvolger van de Dutch Renault Clio Cup. 

Clio Cup gaat de grens over
Het Benelux-kampioenschap brengt de nodige vernieuwingen met zich mee. Waar voorheen voornamelijk geracet werd op Circuit Park Zandvoort, staan nu ook publiekstrekkers op de Nürburgring en Spa-Francorchamps op het programma. Van den Burg komt met zijn vertrouwde Renault uit in de Challenge-klasse en kan niet wachten tot hij weer achter het stuur mag kruipen. “Het is alweer een half jaar geleden dat ik met de Clio geracet heb. De winterstop duurt voor mijn gevoel altijd te lang en zeker de afgelopen weken begint het behoorlijk te kriebelen”, vertelt hij enthousiast.
Vizier gericht op podium
De snelle ondernemer begint het seizoen met de Paasraces in Zandvoort. Daar verschijnen ongeveer twintig Clio’s aan de start, een stuk meer dan afgelopen seizoen. Van den Burg zal het dus opnemen tegen een aantal onbekende concurrenten, maar kijkt vol vertrouwen vooruit naar de aftrap van het nieuwe seizoen. “We rijden twee races en gaan natuurlijk voor een dubbel podium in de Challenge-klasse”, kijkt hij optimistisch vooruit. “Ik ken verschillende tegenstanders van voorgaande seizoenen, toen was ik vaak sneller. Ik ben daarom heel erg benieuwd waar we staan ten opzichte van de nieuwe en bekende concurrentie.”
Spring uit de band met Visual Art
Van den Burg is altijd op zoek naar manieren om meer mensen te besmetten met het autosportvirus. Hij weet daarnaast als geen ander dat de racerij volop mogelijkheden biedt op het gebied van relatiemarketing en bedrijfspromotie. “Dat hoeft echt niet altijd duizenden euro’s per jaar te kosten”, legt de coureur uit. “Je kunt al partner van Visual Art worden in ruil voor een setje racebanden. U betaalt de banden, wij nodigen u uit voor een volledig verzorgd VIP-weekend op Circuit Park Zandvoort en promoten uw bedrijf op onze racewagen. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op www.visualart-racing.nl.” 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen