NSC laat teveel kansen liggen

WESTERVOORT – Als je in de eerste 10 minuten 3 kansen onbenut laat, is het iet vreemd, dat de overwinning naar de tegenpartij gaat.

Toch viel deze aan de andere kant na een goede uitval over rechts werd Senyer in stelling gebracht en hij scoorde fraai de 1-0 voor AVW’66. NSC zocht direct weer de aanval en was gevaarlijk via Van de Kamp die net miste. In de 36e minuut benutte Boonman van ASW de penalty en vergrootte zo de voorsprong.

De tweede helft begon NSC sterk en kopte Lam een corner in de 46e minuut tegen de touwen. Vijf minuten later was het weer raak toen Cherkaoui een fout van de keeper afstrafte en de gelijkmaker maakte.
De eindstand (3-2) werd door Boonman op het scorebord gezet. De thuisploeg was in de counter gevaarlijk en de razendsnelle Joeward Hoogenbergen bediende op maat Daan Boonman.