Walk over voor Walk Inn Boys

De zaalvoetballers van Walk Inn Boys verpletterden tegenstander Ruurlo woensdag met maar liefst 15-1 en boekte haar grootste zege ooit in de Topklasse.

Degradatiekandidaat Ruurlo was door blessures zonder wissels naar Nijkerk gekomen. Walk Inn Boys rekende vooraf op een lastige wedstrijd, maar kon nu lekker vrijuit spelen en werken aan het verbeteren van het doelsaldo. In de eerste helft bleef de schade voor Ruurlo beperkt tot vijf tegentreffers, maar in de tweede helft vloeiden de krachten weg en kende Walk Inn Boys weinig genade. Met nog eens tien treffers werd dit onderstreept. Bij Walk Inn Boys maakte Jordy Bouw, speler van het derde team, zijn debuut bij Walk Inn Boys 1 en gaf dit heuglijke feit nog extra glans met drie treffers. De andere doelpunten waren van Casper IJsbrandy (5x), Gerwin van de Bunt (4x), Paul Prins (2x) en Matthijs de Greef.

20150304_205427-1

Nieuwe wedstrijdballen
Sinds een aantal weken heeft het eerste team de beschikking over nieuwe wedstrijdballen, die aangeboden zijn door Dirma Vedder, eigenaresse van Dirma’s gewichtspraktijk “Samen op weg”. Voor afgaande aan de wedstrijd tegen Ruurlo vond de officiële overhandiging plaats. Met een klinkende 15-1 overwinning werd één bal in ieder geval goed ‘ingeschoten’.