Amazones van de Toekomst doen goed mee

Nikita Kok
Nikita Kok
Foto: rechtenvrij

ERMELO – Tijdens het Nederlands Kampioenschap dressuur en springen voor pony’s verschenen 6 amazones van Ponyclub de Toekomst uit Nijkerk aan de start.

Nikita Kok wist op 14 maart met haar pony Stayershof Mc Dreamy de titel ‘reservekampioen’ dressuur klasse M1 cat C te behalen, een topprestatie.

Op 21 maart was het NK springen voor pony’s en ook hier kwam Nikita Kok aan de start. Ze reed in het basisparcours een mooie rit met 4 strafpunten.

Ook Britt Lieftink, Bobbi Hulsenbeck, Danni van Essen, Emma van Esveld en Dominique van Rouwendaal kwamen tijdens het NK springen aan de start in de klasse M en Z.

Emma van Esveld wist met haar pony Orchids Himalayan na een foutloos basisparcours te hebben gereden een plek te bemachtigen in de barrage, welke haar uiteindelijk een prachtige 9e plaats opleverde tijdens dit Nederlands Kampioenschap springen klasse M.

De amazones gaan zich nu voorbereiden op het outdoor seizoen en zullen straks weer gaan strijden om een startplek bij de outdoor kampioenschappen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen