Sparta Nijkerk verliest dik

HEEMSKERK – Al na vier minuten spelen kwam ODIN’59 op een 1-0 voorsprong. Het was het begin van een vervelende middag voor de Nijkerkers, die met 10 man van het veld kwamen.

Verdediger Milo Cremers kon raak koppen voor de thuisploeg. Na een kleine twintig minuten was Sparta Nijkerk dicht bij de gelijkmaker, maar de spits kon de bal bij de eerste paal niet vol raken.

Waar Sparta Nijkerk diverse kansen op de gelijkmaker liet liggen, scoorde ODIN’59 wel. Na ruim een half uur faalde Jim Hulleman niet vanaf elf meter en scoorde de 2-0. Diezelfde Hulleman stelde op slag van rust Eelke de Graaf in staat om de 3-0 te scoren voor ODIN’59.

Het vierde doelpunt van ODIN kwam na rust via Tim Koops. Hij kon uit een scrimmage scoren. Enkele minuten later deed Sparta Nijkerk via Frank Tervoert eindelijk iets terug, maar het laatste woord was aan de man van de wedstrijd, Jim Hulleman. Uit opnieuw een strafschop schoot de middenvelder de 5-1 op het scorebord.

Sparta Nijkerk eindigde de wedstrijd met tien man. Tim Muller kreeg twee keer geel. Na drie wedstrijden gaat ODIN’59 aan kop in de hoofdklasse A met negen punten.

Bron: rtvnh.nl

Ouaali naar Magreb’90?
RTV Utrecht meldt, dat Magreb’90 een trainer zoekt en de naam van Simon Ouaali wordt genoemd. Hij trainde de club al eerder. Hij zou zelfs al zijn benaderd.
“Ik hoor zoveel”, aldus voorzitter El Houati. “Na JVC Cuijk gaan we ons bezighouden met de aanstelling van een nieuwe trainer.” Zondag tegen JVC Cuijk zal de voorzitter samen met Guus Griët de honneurs waarnemen, net als afgelopen zondag, toen met 1-1 gelijk werd gespeeld tegen EVV Echt.

bron: RTV Utrecht