Veensche Boys wint in allerlaatste seconde van DSV

Waar op alle andere Nijkerkse velden niet werd gespeeld, daar kon Veensche Boys een prachtige grasmat aanbieden.

Op het ene kunstgras werd de wedstrijd NSC – FC Lienden gespeeld en op het hoofdveld heeft Veensche Boys DSV verschalkt met 3-2. De winnende goal van Menno van der Woude viel in de allerlaatste seconde van de blessuretijd.

Tegen de derdeklasser was het lange tijd spannend, want DSV toonde zich een waardige tegenstander. Toch was het Veensche Boys dat de wedstrijd opende. Kevin Hols frommelde na een kwartier de eerste goal binnen. Hierdoor kantelde de wedstrijd in het voordeel van Veensche Boys en had de ploeg van Richard van Vliet tal van mogelijkheden om het verschil te maken. In de weinige spaarzame kansen van DSV werd uiteindelijk na een half uur wel de gelijkmaker gemaakt. Arjan Hofmeijer schoot de 1-1 in de goal van Jasper van Leeuwen die tegen de zon in moest kijken.

Na de thee kon Menno van der Woude zijn eerste goal aantekenen sinds hij aan de hoofdmacht is toegevoegd van Veensche Boys. Ook ditmaal verzuimden de Blauwe Helden het om de klus af te maken. DSV kwam beter in zijn element en creëerde diverse kansen. Een kwartier voor rust ging de bal er alsnog in voor DSV nadat Patrick van Weert zijn tegenstander iets teveel uit het oog was verloren (goal Gerrit Hoekert). Kevin Hols kreeg daarna nog de kans om de 3-2 aan te tekenen, maar hij schoot zijn penalty in de handen van de keeper. De 3-2 volgde alsnog in de allerlaatste seconde, ingeschoten door Menno van der Woude.