Mooie resultaten voor Hellas Hoevelaken

Foto:

NIJMEGEN – Zaterdag 4 februari was de 2de plaatsingswedstrijd van de 4e divisie in de Turnhal Hazenkamp te Nijmegen. Alle meiden hebben hun uiterste best gedaan en voor een turnster leverde dit een zilveren medaille op.

In de ochtend mocht Kosha Berger laten zien wat ze in huis had. Met een super sprong eindigde zij met een puntentotaal van 50,775 op een 8ste plaats.In de middag waren Dionne van Dunschoten, Maud Valkengoed, Eva van de Beld en Roos Depassé Huisman aan de beurt. Roos Depassé Huisman turnde een nette vloeroefening en eindigde met een puntentotaal van 45,675 op een 16de plaats. Dionne van Dunschoten liet een goeie vloeroefening zien en eindigde daarmee met een puntentotaal van 50,525 op een mooie 7de plaats. Maud Valkengoed zette een super balkoefening neer (1ste plaats) en eindigde met een puntentotaal van 51,300 op een mooie 5de plaats.

Eva van de Beld liet een prachtige vloeroefening zien (1ste plaats). Ze eindigde met een puntentotaal van 53,300 op een welverdiende 2de plaats.

Later op de dag was het de beurt aan Quinty Bezembinder. Zij turnde een mooie vloeroefening en eindigde met een puntentotaal van 45,775 op een goeie 12de plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen