NSCdip leidt tot verlies

NSC verloor zaterdag opnieuw en dat kwam vooral door het niet benutten van de kansen.

NSC begon nog wel goed en kreeg via Van der kamp een kleine mogelijkheid die door de Zutphense keeper tot corner verwerkt werd. Het spel golfde op en neer en NSC leek te gaan scoren maar de mogelijkheid, die Van de Kamp kreeg, hielp hij om zeep door naast te schieten. . WVF deed af en toe wat terug, maar meer dan een schot voorlangs zat er niet in.
De tweede helft was nog maar een paar minuten oud of Van der kamp ging  alleen af op de keeper. Die kon de bal nog net pareren en uit de rebound was het wel raak aan de andere kant. Na een vlotte aanval kon Berends vrij inschieten. NSC ging 1 op 1 spelen en kreeg via Beukers de uitgelezen mogelijkheid ware het niet dat de bal via de lat over ging. Dat de 2-0 dan valt, vonden ze bij NSC  erg zuur.