Walk Inn Boys op valreep naar zege

Topklasser Walk Inn Boys heeft vrijdagavond op het nippertje de vierde overwinning van het seizoen geboekt. De Nijkerkers versloegen Brasil’77 in Terborg met 2-3, dankzij een treffer in de laatste minuut van Harry Hamstra. WIB, dat een matige wedstrijd speelde, kwam na een vlotlopende aanval vroeg in het duel op voorsprong. Op aangeven van Paul Prins tikte aanvaller Patrick Boor de openingstreffer binnen. Na de gelijkmaker van Brasil knalde Matthijs de Greef de blauwhemden opnieuw naar de leiding. WIB, spelend met routinier Patrick van Beek onder de lat in plaats van de geblesseerde Jeroen van Beek, zag de thuisploeg na rust langszij komen. Vlak voor tijd viel spits Boor uit met een zware knieblessure, gevolgd door de winnende treffer van Hamstra.

Woensdag speelt Walk Inn Boys in sporthal Corlaer tegen titelkandidaat Anatolia. Aftrap: 21.00 uur