Koploper Excelsior laat punt bij NSC

Vanmiddag een leuke wedstrijd tussen NSC en Excelsior’31, die eindigde zoals hij begon.

Excelsior zal waarschijnlijk op de heenreis hebben gedacht “die pakken we wel even”, maar ze kwamen bedrogen uit. Ondanks dat de ploeg uit Rijssen wat meer balbezit had in de eerste helft, waren de grootste kansen voor de thuisploeg. Cornelisz en Grovenstein misten een paar mooie kansen. Aan de andere kant moest Ranzijn ook een keer handelend optreden.

Na de rust was het NSC wat meer de bal had, maar niet echt een vuist kon maken. Nadat Van den Brom erin gebracht werd kwam er weer meer vuur bij de thuisploeg, en kreeg hij ook de beste kans om NSC op voorsprong te schieten.

De keeper van NSC mocht vijf minuten voor tijd blij zijn met een gele kaart nadat hij hands maakte buiten de zestienmetergebied, als hij dat niet deed had Excelsior de 0-1 kunnen maken.