Voice pakt gelijk de winst

De handbalheren van BvB-groep/ HV Voice zijn de competitie begonnen met winst.

In de thuiswedstrijd tegen Zaanstreek werd nog niet overtuigend gespeeld, maar desondanks werd ruim gewonnen. Voice trad aan met een aantal nieuwe spelers en het was duidelijk dat de automatismen nog moeten groeien. De ploeg wisselde fasen met slordig en gehaast handbal af met goede perioden waarin de tegenstander onder de voet gelopen werd.

De eerste helft begon moeizaam. De eerste tien minuten waren voor Voice, maar werd er geen afstand genomen. Verdedigend stond de ploeg goed maar aanvallend werden te veel fouten gemaakt. In de loop van de eerste helft begon het beter te draaien. Bij rust was de voorsprong gegroeid tot 11-6.

In het begin van de tweede helft was Voice duidelijk niet bij de les. Zaanstreek kwam terug tot 11-9 en even leek het een moeilijke avond te worden. Met een paar goede en succesvolle aanvallen was het zelfvertrouwen weer terug. De voorsprong werd snel weer groter. Pas bij 16-9 kwam Zaanstreek weer tot scoren. Voice speelde de wedstrijd zonder verdere problemen uit. Zo boekte de ploeg zonder echt goed te spelen toch een ruime overwinning. Eindstand 19-12.