Maartje Paumen opent Rabo Kidsveld

Foto:

Ex-hockey international Maartje Paumen heeft op woensdag 29 november het Rabo Kidsveld van MHC Hoevelaken geopend.

Door samen met alle aanwezige kinderen een oefening te doen met de nieuwe hockeytouwen, gevolgd door enkele befaamde hockeytricks van Maartje richting het nieuwe kidsveld, werd het oefenveldje officieel geopend.

Vervolgens was het natuurlijk tijd voor de handtekeningen en foto-sessie met Maartje.

Rabo Kidsveld

Hoofdsponsor Rabobank Amersfoort Eemland ondersteunt zo het nieuwe jeugdplan van de hockeyclub. De club wil zo de kwaliteit van de trainingen verbeteren en het plezier in het spel vergroten.

Voorzitter van Mixed Hockey Club Hoevelaken Hein Brans licht toe: ‘In lijn met onze missie richten wij ons op hockey in de breedte, met voor ieder kind een uitdaging op eigen niveau en extra veel aandacht voor de jongste jeugd. Doel is dat talent zich kan ontwikkelen en dat sportieve ambities hand in hand gaan met het zijn van een gezellige familieclub. Met deze aanpak richten we ons ook op de werving en het behoud van jonge leden en het ontwikkelen van onze jeugd en jonge senioren als trainers’.

Mixed Hockey Club Hoevelaken blijft ontwikkelen

‘De jeugd wordt opgeleid tot trainer en scheidsrechter. Dit bevordert het spelinzicht en stimuleert het clubgevoel.’, vervolgt Brans. ‘Het plan heeft aandacht voor de kwaliteit van onze trainingen, de trainers, de coaches, de verschillende begeleiders en het lesmateriaal en de samenhang daartussen. Ook de structuur, met daarin voldoende aanbod van trainingen en een heldere aanpak van technische- en tactische vaardigheden is naar een hoger plan gebracht en zal continu verbeterd worden. Verder ontbreken het fysieke als ook het mentale aspect uiteraard niet. Daarnaast past ook binnen de huidige aanpak dat onze trainers hun didactische kwaliteiten verbeteren en bewust worden van hun voorbeeldrol voor onze (jongste) jeugd.’

Rabobank steunt verenigingsleven

De Rabobank en Mixed Hockey Club Hoevelaken werken al lange tijd samen en zien het Rabo Kidsveld als een voorlopige kroon op deze samenwerking. Directeur Bedrijven Rabobank Amersfoort Eemland Denise Notenboom: ‘Het Nederlandse verenigingsleven vormt het hart van het sponsorbeleid van de Rabobank. Wij ondersteunen sport en cultuur in de breedste zin van het woord. Dat doen we niet incidenteel, maar langdurig. We stimuleren verenigingen en stichtingen om hun maatschappelijke ambities te realiseren met behulp van lokale partners, netwerken, verenigingsexperts en kennis en netwerk van de Rabobank.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen