Bridgen leren in de omgeving van Nijkerk

10 okt , 17:35 Sport
2017 09 17 bridge
Bridgen is een prachtsport. Het is goed voor je sociale contacten, gezellig en uitdagend.
En natuurlijk uitstekend voor het onderhoud van je hersenpan.
Naast de duizenden voordelen is er slechts een nadeel bij het bridgen. Je moet het ooit eens gaan leren.
Mocht je nu toevallig als Nijkerker bridge willen leren dan kan je helaas dit jaar niet terecht in Nijkerk maar wel in de naburige stadjes Zeewolde en Bunschoten. Vanaf november worden daar de starterscursussen gegeven. Op een ontspannende en vrolijke wijze leer je de vele facetten van dit boeiende spel kennen.
Afgelopen maandag was in Bunschoten (in denksportcentrum En Passant) een presentatie/clinic over bridge en de aanwezige mensen vonden het geweldig. De sfeer was uitstekend en de docent/spreker was superenthousiast.
Gelijk daarop werd besloten een cursus te organiseren. Op de maandagavonden.
En ja… er zijn nog plaatsen vrij.
Ook in Zeewolde vonden een tweetal presentaties plaats en werd daarop een beginnerscursus georganiseerd. Ook daar enkel enthousiasme en worden Nijkerkers met open armen ontvangen. Hier vinden de lessen plaats op de woensdagavond vanaf november 2024.
Binnen 1 jaar leert u bridgen en daarna kun je op de bridgeclub van Nijkerk bridgen, of natuurlijk gewoon thuis bridgen met vrienden of zo.
Dus…meld je aan of geef de tips door aan je buren. Voor extra info of aanmeldingen kan je de bridge regio manager Ruud Verhoef hierover benaderen op [email protected] of bel hem op 06 50743818
Misschien vindt volgend jaar weer in Nijkerk weer een bridgecursus plaats