Sparta bezorgt DOVO eerste puntenverlies

28 sep , 23:45 Sport
2024 09 28 sparta 5062
Al in de vijfde minuut was er een kansje voor Christos Ibrahim, zijn kopbal belandde in de handen van keeper van den Dam.
Vier minuutjes later was Tyrone Fonville dichtbij de openingstreffer, ook zijn inzet vond de touwen achter de doelman niet.
Kleine minuut later bal op de lat van de Nijkerkers. Het wachten was op een snelle openingstreffer van de Nijkerkers maar de openingstreffer kwam op naam van de Veenendaalse gasten. Joost Screever bereikte met zijn vrije trap Nick Hak en die scoorde wel 0-1.
De Nijkerkers waren in de eerste helft de bovenliggende partij maar wisten het nog niet in de score tot uiting te brengen.
De tweede helft ving aan met twee ongewijzigde teams. In de zestigste minuut was er dan toch de meer dan terechte gelijkmaker voor de oranjehemden. Het was Tyrone Fonville die de bal perfect op zijn hoofd kreeg 1-1.
Een uitslag waar je vooraf voor zou tekenen tegen de koploper maar het gevoel dat na de wedstrijd overbleef was dat de Sparta Nijkerk had verloren met 1-1.