Veensche Boys bijna verrast door Lunteren

mei 18 , 23:31 Sport
2024 05 18 veensche boys lunteren 5 hand in hand
Veensche Boys heeft zich in het voorlaatste competitieduel bijna laten verrassen door Lunteren.
Dat kwam in de eerste helft zelfs op 0-2 voorsprong, maar moest uiteindelijk het hoofd buigen voor De Blauwe Helden die zijn uitgeroepen tot kampioen van de Tweede Klasse B. Via een goal van Corné Parol in de laatste seconden werd alsnog met 4-3 gewonnen van de opponent uit Lunteren die de derde periode nog nadrukkelijk in zicht had. Veensche Boys domineerde aanvankelijk het spel, maar Lunteren kwam op voorsprong via Isha Hughan en Jeffrey Pater.
De rust was het moment om de schade te overzien en zette invalspits Corné Parol orde op zaken. Hij kopte de 1-2 binnen en even later kon hij ook bijna de 2-2 aantekenen, maar dat mislukte. In de rebound schoof Julian Buitenhuis alsnog de gelijkmaker in de touwen. Na goed aangeven van uitblinker Dave Knikker kopte diezelfde Buitenhuis de 3-2 binnen. Lunteren kreeg weer hoop nadat een aanvaller via een charge van doelman Jordy Deckers werd neergehaald. Het gevolg was een penalty en die werd benut door Lucas Veenendaal (3-3). In de slotfase knalde Corné Parol de winnende 4-3 binnen en dat was voor hem reden om een paar meter in de ballenvanger achter de goal te klimmen.
Bijzonder was het debuut van doelman Dico van de Veen (16) die meedeelde in de medailleregen die aan het begin van de zaterdagavond door een vertegenwoordiger van de KNVB werd uitgereikt.
bijdrage van Kees van den Heuvel
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads , of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]