
De bakkerij van de Postkamer is verplaatst en een stuk groter geworden.
Dat was nodig, omdat de vraag naar de producten als maar toenam. De oude, kleine bakkerij moest hierdoor vaak 'nee' verkopen. Een andere belangrijke reden was de wens om meer cliënten (medewerkers) een werkplek te bieden. De beperkte ruimte in het oude pand maakte dit onmogelijk.

De nieuwbouw van de bakkerij startte in september, in november was de klus geklaard. De bakkerij is drie tot vier keer zo groot geworden. Hierdoor kunnen er meer cliënten aan de slag. Dit was het eerste onderdeel van een grotere, gefaseerde verbouwing. Hierna volgen de verbouwing van de winkel en van het restaurant. Dat gaat nog wel een half jaar duren
Tijdens de werkzaamheden blijft het restaurant via de achterkant toegankelijk. De voorkant van de postkamer is tijdelijk gesloten.

Coffee to Go: Er komt een 'Coffee to Go' aan de voorkant, gericht op de route naar het centrum en het station. Hier zullen eigen bakkerijproducten worden verkocht.
Winkel: De winkel, waar producten van de ateliers van Careander worden verkocht, krijgt meer ruimte.
Restaurant: Het restaurant krijgt meer zitplaatsen, maar de oppervlakte wordt niet fors vergroot.

Voor de nieuwe bakkerij is bewust gekozen voor een 'zoete inval'. Dit maakte proeven en persoonlijke gesprekken mogelijk. Een officiële "grande opening" met toespraken zal pas plaatsvinden als de hele verbouwing van het restaurant en het terrein is afgerond.



