Tuin Inspiratie Dagen bij Meker Tuinen

Foto:

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni aanstaande is het open huis bij Meker Tuinen in Nijkerkerveen. Van 10.00 tot 16.00 uur worden de Tuin Inspiratie Dagen gehouden, twee dagen waarin Meker Tuinen, samen met een aantal gespecialiseerde leveranciers van tuinproducten, klaar staat om iedere bezoeker met raad en daad terzijde te staan op alle gebieden die te maken hebben met tuin en buitenleven. 

Heel bijzonder is de aanwezigheid van een aantal bekende tuinarchitecten en –ontwerpers, die met u graag en geheel vrijblijvend de mogelijkheden in uw eigen tuin schetsmatig in kaart brengen en u op vele gebieden advies kunnen geven. 
Verder kunt u zich ruim laten informeren over zaken als zwembaden, tuinverlichting, buitenmeubilair, kunst in de tuin, beregening, noem maar op. Dit alles vindt plaats in een prettige ambiance: het complete binnenterrein van het bedrijf is omgetoverd in een typisch Frans dorpsplein, compleet met statige platanen, loungeplekken en terrasjes. Ook voor de kinderen is er het nodige te doen.
2013-05-27meker1
Meker Tuinen heeft zich gespecialiseerd in het aanleggen van exclusieve tuinen en opereert in heel Nederland. Kenmerkend zijn de organische groene “wolken” van buxus, taxus en laurier, die vooral te zien zijn in tuinen van de befaamde ontwerper Wim Verzantvoort, waarmee zeer regelmatig wordt samengewerkt en die tijdens deze dagen ook aanwezig zal zijn. Maar ook andere tuinstijlen behoren tot het werkterrein van Meker Tuinen, van tijdloos tot avantgardistisch. U kunt het allemaal zien en beleven tijdens deze open dagen, wellicht geeft dit ook u de inspiratie om uw tuin (of een onderdeel daarvan) eens een grondige metamorfose te laten ondergaan!
Dus wellicht tot ziens bij Meker Tuinen, Domstraat 20a te Nijkerkerveen! 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen