Beddenbranche wordt wakker geschud

Foto:

Tenminste, als het aan de “beddenbroers” Stefan en Alex Wolfswinkel van Sleepfast ligt

‘Sleepfast moet de bekendste speler in de beddenbranche worden. Als iemand van plan is een matras of bed te kopen, moet hij of zij als eerste aan Sleepfast denken’. De ‘beddenbroers’ Stefan en Alex Wolfswinkel zijn intussen goed op weg.

Sleepfast.nl, opgericht in 2019, is een online beddenwinkel met ruim 2000 A-merk matrassen op voorraad. De broers Stefan (34) en Alex (32) Wolfswinkel zijn de grondleggers van het bedrijf. Wie een matras van bijvoorbeeld Tempur, M Line of Emma bestelt, heeft hem binnen 48 uur in huis. Sleepfast neemt bij levering de oude matrassen gratis mee. Deze worden vervolgens gerecycled tot judomatten.

Het bedrijf heeft sinds de oprichting veertig medewerkers aangenomen, de groei zet onverminderd door. Alex: ,,De fysieke beddenwinkels in Lunteren en Huizen lopen nog beter door de komst van de webshop, verder is onlangs een winkel in Rotterdam geopend met een uniek winkelconcept.’’ Het huidige magazijn in Amersfoort puilt uit, daarom is pas geleden begonnen met de bouw van een nieuw magazijn (met een hip kantoor- en trainingsruimte) langs de A28 bij Nijkerk. Hier is plek voor 8000 matrassen (en boxsprings, bedden en beddengoed).

bron: De Ondernemer

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen