Van den Tweel 40 jaar AH-franchisenemer

Foto:

Op 22 juni 2022 is het 40 jaar geleden dat Gerard van den Tweel zijn Konst-markt in Nijkerk omdoopte tot een Albert Heijn-supermarkt.

Hij werd toen AH-franchisenemer werd. Hij was één van de AH-franchisers van het eerste uur. De heren Albert en Gerrit Jan Heijn kwamen destijds persoonlijk naar Nijkerk gereden om de onderhandelingen daarover te voeren met hem.

In 1982 werd de overstap gemaakt naar Albert Heijn, die een jaar eerder startte met een franchiseformule. Deze landelijke keten bood kwalitatief hoogwaardige producten, marketing en service. Dit sprak Gerard van den Tweel enorm aan en dat is nog steeds zo. De supermarkt in Nijkerk werd omgebouwd naar AH-inrichting en ging verder onder de vlag van Albert Heijn. Een jaar later, in 1983, volgende de winkel in Voorthuizen. Inmiddels zijn er zes Albert Heijn Van den Tweel-winkels, namelijk in: Nijkerk, Voorthuizen, Bennekom, Woudenberg, Kortenhoef  en Diemen.

Gerard van den Tweel: “Nog steeds ben ik tevreden met de kwaliteit en service vanuit Albert Heijn in Zaandam. De klant staat bij mij op één en via de AH-formule kan ik aan de wensen van de klant blijven voldoen, want AH gaat met haar tijd mee, ook als het om duurzaamheid gaat. Maar dit had natuurlijk nooit gekund zonder de medewerkers van onze AH’s, samen hebben we deze mijlpaal bereikt. Vandaag staat er dan ook taart in alle kantines om dit te vieren.”

De directie van Albert Heijn Zaandam feliciteerde de familie Van den Tweel en het team met een prachtige bos bloemen. Volgende week wordt de familie op het hoofkantoor in Zaandam in het zonnetje gezet vanwege deze mijlpaal.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen