The Work Floor voor ondernemers in de regio

Foto:

Nijkerkse onderneemster Marloes Floor bedacht The Work Floor voor kleine ondernemers.

Een flexibele werkruimte aan de Amperestraat 21b, waarin je samen kunt werken, centraal gelegen en makkelijk te boeken via de website.

Floor ervoer het ondernemen soms als eenzaam en kon zich thuis moeilijk concentreren. Met name collega’s om even een praatje mee te maken of om mee te sparren ervaarde zij als een groot gemis. Na corona sprak ze veel mensen in haar omgeving die ook op zoek waren naar alternatieven voor thuiswerken; afleiding door spelende kinderen, de warmte en geen airco of klussende buren zorgen voor minder efficiënt werken. Volgens haar zijn er nog weinig plekken in Nijkerk waar ondernemers samen kunnen werken. Nijkerk kent veel (startende) ondernemers maar heeft voor deze doelgroep nog geen plek als deze met een laagdrempelige insteek. Dit ontdekte ze zelf tijdens het ondernemen.

The Work Floor richt zich met name op kleine ondernemers. Maar ook ondernemers in loondienst of grotere ondernemers zijn van harte welkom.
Met enige regelmaat gaat Marloes Floor netwerkborrels organiseren en de week gezamenlijk afsluiten met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Vrijdag 9 september en donderdag 22 september organiseert ze twee open dagen waarbij je als ondernemer gratis kunt komen werken.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen