Henry Hamstra trekt NOVkar (video)

3 van de 4 aftredende bestuursleden
3 van de 4 aftredende bestuursleden
Foto:

Van de ongeveer 80 NOVleden* zagen er dinsdagavond 20 leden het bestuur grotendeels opstappen.

Dat was geen verrassing. Jan Folker, Eric van der Goot, Marije Jansen en Frans Poorter hadden al maanden gelden aangegeven het bestuurswerk welletjes te vinden. Voor sommigen is dat na 12 jaar ook wel logisch

Gert Renes blijft wel in het bestuur en Bergwerf partners gaat de taken van de penningmeester uitvoeren. Nieuwkomer in het bestuur is Henry Hamstra. Helemaal nieuw ook weer niet, want hij maakte jaren geleden ook al eens deel uit van het NOVbestuur. Hij gaat de rol van de voorzitter invullen en doet dat voorlopig nog samen met aftredend voorzitter Poorter.

Ely Hackmann sprak Hamstra na de vergadering.

Het bestuur is nog lang niet volledig, maar misschien hoeft dat ook niet. Het idee is dat NOVleden taken op zich nemen.  Een voorbeeld daarvan is afgetreden bestuurslid Jan Folkers. In het bestuur zorgde hij onder meer voor de intrede van de Niekarker cadeaubon en de jongerenvariant daarvan.

De vergadering stemde er mee in, dat daar een digitale variant van komt. Folkers gaat daarvoor zorgen. Hij hoopt overigens, dat dat samen met Hartje Hoevelaken kan

De NOV is de Nijkerkse winkeliersvereniging.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen