10 december Lidl aan Ampèrestraat 5 open

Foto:

Rond 07:30 uur zal Lidl op woensdag 10 december haar eerste klanten verwelkomen. Tot 07:50 uur ontvangen klanten een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 8:00 uur officieel geopend. 

Gedurende de hele week zijn er openingsacties, waaronder 30% korting op het groente- en fruitassortiment en non-food aanbiedingen. Ook de kleinste klanten worden niet vergeten. Met een kleurplatenactie maken zij kans op leuke prijzen. 
Informatieavond 
Op dinsdagavond 9 december vindt er, voorafgaand aan de opening, een informatieavond plaats tussen 19:00 en 21:00 uur. Op die manier kunnen inwoners van Nijkerk en omgeving alvast kennismaken met Lidl, het assortiment en het personeel van dit vernieuwde filiaal. 
Minimaal energieverbruik 
Het nieuwe filiaal in Nijkerk kenmerkt zich door vele milieuvriendelijke- en energiezuinige aspecten. Zo is er bij de bouw onder meer gebruik gemaakt van de meest duurzame bouwproducten. Ook is het filiaal en buitenterrein voorzien van 100% LED-verlichting wat een fikse besparing oplevert. 
Openingstijden
De supermarkt is elke doordeweekse dag open van 8 tot 21 uur, op zaterdag gaat de winkel een uurtje eerder dicht en op zondag is hij gesloten.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen