Reint Berendsen wint hoofdprijs Auto Nol

Foto:

Onlangs heeft autobedrijf Auto Nol de prijzen van de openingsacties uitgereikt aan de prijswinnaars. 

De openingsacties maakten deel uit van het programma rondom de opening van de nieuwe showroom op 26 en 27 september jl. Samen met directeur Arnold Koops overhandigde Angelina Koops de prijzen aan de winnaars van de openingsacties. 
Reint Berendsen was de winnaar van de hoofdprijs. Hij heeft een clinic op het circuit gewonnen door het juiste antwoord in te vullen op de vraag hoeveel Pk’s de tijdens de opening tentoongestelde rallyauto heeft.  
De dinerbon van Kade 10 ging naar Maria van Diermen, zij wist dat Auto Nol 10 auto’s naar Cambodja heeft geëxporteerd dit jaar. 
Paula van Kuijk kan een weekend op pad, daar ze een weekend Autohopper heeft gewonnen door het juiste aantal kilometers in één jaar van de leenauto’s van Auto Nol te raden. 
Brigitte Sonneveld raadde het exacte gewicht van de 19,8 kg wegende accu en heeft hiermee een accu gewonnen.
De twee winterbanden gingen naar Sem Bosch, hij had het exacte aantal van 198 ballonnen in een auto geraden.
Florence Pieterson, Symon Oevering, Jaap Snapper, Cor Veldhuizen, Jan van der Laan, Wim ter Haar, Christiaan van de Akker, Joska Koelewijn, Swen van Dijk en Mariska van de Kieft hebben ieder een winterset gewonnen. Op de vraag hoeveel meter stroomkabel er in een electro-auto is verwerkt zaten zij het dichtst bij het juiste antwoord van 9.000 meter.  
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen