Wendy van den Brink wint prijzenfestival van Van den Tweelgroep

Het was de hoofdprijs, die zaterdag bij Albert Hein gewonnen kon worden. Uit de duizenden bonnen waren er 20 getrokken. het rijzenfestival was georganiseerd vanwege het 110 jarig bestaan van de Van den tweelgroep in januari.

10 prijswinnaars gingen met een boodschappenpakket ter waarde van 75 euro naar huis. Vijfmensen kunnen voor 100 euro gaan dineren bij de Heerlickheijd Van Ermelo. Er ging een heren- plus damesfiets de deur en een scooter en een wasmachine werden uitgedeeld. De hoofdprijs was voor uiteindelijk voor de blij verraste Wendy van den Brink.

2014-12-27 prijzen albert heijn 110 jaar 009

Historie
Historie De Van den Tweel Groep vindt haar oorsprong in 1905. De heer Gerard Konst startte toen een handel in granen en levensmiddelen aan het Vetkamp in Nijkerk. Zijn pleegzoon Bertus van den Tweel nam in 1938 het bedrijf over waarna in 1968 de derde generatie aantreedt: de huidige eigenaar Gerard van den Tweel. Onder zijn leiding transformeert de handel in levensmiddelen tot de eerste Nijkerkse supermarkt (foto). Vanaf eind jaren zeventig worden nieuwe vestigingen geopend en nieuwe activiteiten ontplooid.

Groei
Inmiddels is de levensmiddelenhandel uitgegroeid tot een onderneming met negen supermarkten, vijf slijterijen, twee groothandels, een vastgoedbedrijf, een projectontwikkeling- en een horecatak. De activiteiten vinden niet alleen plaats in Nijkerk. Het bedrijf is actief in heel Nederland alsook in het Caraïbisch gebied. Aan de Van den Tweel Groep zijn circa 1100 medewerkers verbonden.
bron: Van den Tweelgroep

kerstwens-2014

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen