Ondernemerschap baart kunst

De bedrijvenkring Nijkerk Hoevelaken (BHN) gaat 25 maart op bezoek bij het internationaal opererende bedrijf Bronswerk Heat Transfer, gevestigd aan de Stationsweg 22. 

CEO en eigenaar van Bronswerk, Herman Schaëfer laat Gerrit-Jan Bezemer, voorzitter van de BHN vol trots de state-of-the-art kunstcollectie zien, welke door het hele bedrijf te zien is.  
Herman Schaëfer: “Wat bij Bronswerk voor de industriële warmtewisselaars, koelinstallaties, condensators en ventilatoren geldt, geldt voor de kunstcollectie. Hoogwaardig, onderscheidend en verfijnd. We bieden state-of-the-art oplossingen, daar past een state-of-the-art kunstcollectie bij.” 
tjt1ddpgbv0ne63n1bmrcgt02
Gerrit-Jan Bezemer is in gesprek met de kunstliefhebber en Bronswerk-directeur nu de BHN daar dinsdag 25 maart voor een bedrijfsbezoek te gast is: “Je kunt zeggen: Ondernemerschap baart kunst. Wij hebben bij de BHN verschillende themagroepen en één ervan is Kennisbemiddeling. We geven workshops waar leden gebruik van kunnen maken. Daar worden ervaringen uitgewisseld. De kennis en kunde zit bij de leden. Onlangs was er het thema “Onderhandelen” en er volgen nog thema’s “Leiderschap” en “Het familiebedrijf”.
Herman Schaëfer: “En bij Bronswerk passen we onze gespecialiseerde kennis weer toe in het aanbieden van geavanceerde processen en technieken voor warmtewisselingssystemen. Sinds 1940 ontwerpen, fabriceren en leveren wij industriële warmtewisselaars, koeling apparatuur, condensors en lucht gekoelde koelers. Wij staan bekend om verfijning en high-tech concepten en zijn gefocust op hoog kwalitatieve en innovatieve proces oplossingen voor warmtewisselingsvraagstukken. En met sustainability in ons DNA zijn we gericht op de toekomst”.
Gerrit-Jan Bezemer daarop inhakend: “Inderdaad, de toekomst. De BHN is maandenlang druk in de weer geweest om een nieuwe website te ontwikkelen, waar de leden onderling meer aan kunnen hebben. Om met elkaar beter te kunnen communiceren. Waarom ver weg zoeken als de kennis dichtbij te vinden is bij een mede-lid?”. 
q0wt7eh598zabtvalmdvn39ov
Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV), welke op 25 maart vooraf is op de kick-off van de nieuwe website, wordt vooral gekeken naar de toekomst. Gerrit-Jan Bezemer: “Wij behartigen met de BHN de belangen van de ondernemers die in Gemeente Nijkerk zijn gevestigd bij lokale en regionale overheden. Zoals met RegioFoodValley. Vorig jaar is er een RegioFoodValley Day georganiseerd, dat gaat nou waarschijnlijk weer plaatsvinden later dit jaar. En onlangs is de maakindustrie van de food gepresenteerd in het filmpje “Nijkerk foodproductiecentrum binnen RegioFoodValley” wat te vinden is op Youtube en gemeente-websites. 
Herman Schaëfer: “Wij zullen de ALV van de bedrijvenkring aangrijpen om Bronswerk te presenteren. Wij zijn zelf al jaren trouw BHN-lid. We zullen de leden een rondleiding geven door ons bedrijf, alsmede aandacht schenken aan onze kunstcollectie, die aan zal tonen waar het Bronswerk om gaat: we zijn innovatief, richten ons op de toekomst, maar we nemen ons rentmeesterschap serieus. We komen ergens vandaan en gaan ergens naartoe. Dat past bij ons en bij u. Gisteren, vandaag en morgen. Wereldwijd.”
Gerrit-Jan Bezemer: “De BHN is dé businessclub voor ondernemers uit gemeente Nijkerk. Geïnteresseerde ondernemers gevestigd in Gemeente Nijkerk nodig ik van harte uit zich aan te melden. Met zo’n 150 leden worden er jaarlijks onderling vele nieuwe contacten gelegd en daaruit voorvloeiend omzet gegenereerd.” Met een glimlach: “Ja, en door samen te werken wordt dat dan een koud kunstje“. 
Informatie en aanmelden als gast: [email protected]
bijdrage van Pim van Duijn
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen