Vientre Bandidos is?

Nee geen motorbende en geen Mexicaans eetcafé…. maar een winkel met een exclusieve inrichting, kleding, sieraden, tassen en cadeautjes met invloeden vanuit de hele wereld.

Tegelijkertijd biedt Vientre Bandidos werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een werkomgeving waar iedereen mag ervaren wat er nodig is om goed te kunnen functioneren.
Bij Vientre Bandidos is er ook de mogelijkheid een bakje Leut te drinken of een taartje te eten. Tijdens borreltijd serveren wij hapjes, maar ook een wijntje, speciaal biertje of een bubbeltje tegen een redelijke prijs.

Ondertussen kun je  lekker neuzen naar wat er allemaal te koop is, of op je gemak de exclusieve collectie doorpassen. Vientre Bandidos verkoopt als enige in Nederland de merken Psylo en Baba Design en zilver van Saraswati uit Indonesië.

Psylo werkt uitsluitend met materialen zonder chemische toevoegingen oftewel 100% organisch. Baba Design is een vrolijk en kleurrijk merk wat betaalbaar is voor iedereen. Beide merken hebben een kinderkledinglijn. De sieraden van Saraswati zijn gemaakt op Bali. Dit fabriekje zit in Batubalan en onderhoudt een hele kampung (dorp). Vientre Bandidos verkoopt een vrouwencollectie en een mannencollectie van zowel zilver als bijoux. (prijzen vanaf 14 Euro)

Vanaf September kun je je ook helemaal laten stylen van top tot teen. Dit houdt in: je haar, make-up, nagels tegen een gereduceerd tarief en gratis kleding- en kleuradvies.
De winkel is geopend van dinsdag tot zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen