Ultrapak komt naar Arkerpoort

Foto: Arjen Gerritsma

Ultrapak uit Dronten heeft met de gemeente overeenstemming bereikt over de aankoop van een perceel bedrijfsterrein van 4800 m2 op bedrijventerrein Arkerpoort.

Ultrapak is leverancier van hoogwaardige verpakkingslijnen. Het bedrijf levert en onderhoudt al bijna 25 jaar machines en systemen.

De gemeente merkt al een tijdje toenemende interesse voor grond op bedrijventerrein Arkerpoort en De Flier. Wethouder P.M.C. van Loozen geeft daarbij aan: “Het bedrijf Ultrapak, innovatief op het gebied van verpakkingsmachines en systemen, en is hiermee een mooie aanvulling op de reeds gevestigde bedrijven binnen de foodsector in onze gemeente.

De heer R. Dingemans, directeur van het bedrijf Ultrapak geeft aan: “De werkwijze van Ultrapak wordt gekenmerkt door gedrevenheid, enthousiasme en een klantgerichte aanpak. Onze ruime ervaring, gecombineerd met een creatieve benadering, vormen de basis voor het ontwikkelen, verkopen en technisch ondersteunen van innovatieve technieken. Door onze groei vinden we het fijn om dit te kunnen doen in een nieuw te bouwen pand, dat aan onze wensen voldoet”.

Het bedrijf Ultrapak
Ultrapak is dé leverancier van hoogwaardige verpakkingslijnen door onderscheidend te zijn in kennis, ervaring, advisering en leveringsprogramma. Ultrapak levert en onderhoudt, inmiddels al bijna 25 jaar machines en systemen, welke perfect aansluiten op de wensen van de professionele gebruiker. Zij leveren met name aan de food industrie.

Bedrijventerrein Arkerpoort
Met deze verkoop is opnieuw een perceel verkocht van het bedrijventerrein Arkerpoort. Op dit terrein zijn nog enkele kavels beschikbaar. Op bedrijventerrein De Flier zijn nog voldoende mogelijkheden voor de bouw van bedrijfspanden. Meer informatie is te vinden op de website www.nijkerka28.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden