Arla Foods brengt Utrecht Centraal in Scandinavische sferen

Foto: Ely Hackmann

UTRECHT – Op dinsdag 1 november start Arla Foods de coolste pop-up story van Nederland.

De meer dan 200.000 reizigers en passanten op het nieuwe station Utrecht Centraal kunnen er dagelijks in noordelijke sferen verkeren. Arla Foods wil met deze pop-up-variant nog meer mensen laten kennismaken met Arla skyr, de IJslandse yoghurt die Nederland op dit moment verovert.

Pimp your skyr

De pop up story is opgezet om producten te proeven én je te laten inspireren. Eyecatcher is de Pimp your skyr-bar. Skyr bestaat uit natuurlijke ingrediënten, is rijk aan eiwitten, romig en bevat toch 0% vet. Je kunt je ‘IJslandse yoghurt’ pimpen met lekkere en gezonde toppings. Met noten, zaden en pitten, maar ook granola, moerbeien, pure chocolade en honing. Ook kunnen de favoriete combinaties – met foto en tekstje – worden gedeeld op de speciale Polaroid-Photowall. Want jouw story verdient een happy end.

In de Vlog Zone kun je via Facebook je favoriete skyr to go-moment delen. Of dat nu het ontbijt is, de lunch of een gezond tussendoortje. Authentieke ‘props’ als stoere boots, mutsen, truien en stapeltjes hout zorgen ervoor dat je nóg meer in een Scandinavische stemming komt. Jouw persoonlijke video weblog is direct, op een wall met flatscreen tv’s, en online, via Facebook, voor iedereen te zien. Voor de Vlogger met de meeste ‘likes’ is er, als hoofdprijs, een volledig verzorgde reis naar IJsland te winnen.

Elke maand nieuw interieur

De Arla Foods pop-up story is geopend tot en met 31 januari 2017. Elke maand krijgt de tijdelijke winkel een compleet nieuw interieur. November staat, zoals genoemd, in het teken van Scandinavisch minimalisme en het zuivelproduct waarmee IJslanders al 1000 jaar hun dag beginnen: skyr. In december wordt de pop–up story omgebouwd tot een warme huiskamer, inclusief open haard: het ideale decor voor de van oorsprong Deense kazen van Castello. ‘Buiten’ komt een wintertuin – mét kerstboom en een feestelijke inpaktafel voor cadeautjes. Je kunt er even bijtanken met de Starbucks Chilled Classics; ijskoude koffieklassiekers in een nieuw jasje. De invulling van januari volgend jaar houden we nog even voor ons…

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen