Dinsdag 8 november: Business Barometer Nijkerk

Foto: Bert Hiemstra

Een paneldiscussie over de laatste trends op de arbeidsmarkt.

Dat krijgen de bezoekers van de Business Barometer Nijkerk voorgeschoteld.

Business Barometer Nijkerk is een initiatief van een collectief ondernemers in Nijkerk en heeft de bedoeling ondernemers te inspireren en te verbinden. Daarom is er tijdens de Business Barometer Nijkerk ook veel tijd ingeruimd voor een netwerkborrel.

De bijeenkomst wordt geleid door Nico Fiegen en er is een paneldiscussie met onder meer Ditta van de Bovenkamp (Bieze Food Group) en Patricia van Loozen (wethouder van de gemeente Nijkerk).

,,Hoe de lokale arbeidsmarkt zich ontwikkeld is niet alleen een leuk weetje. Het is ook cruciale informatie voor jou als ondernemer en bepalend voor de koers die jij vaart’’, vertelt Evert Hein Schuiteman, een van de initiatiefnemers. ,,Hoe flexibel ben jij als ondernemer? Hoe zit het eigenlijk met de Participatiewet? Is het voor jou interessant om 50+’ers in dienst te nemen? Wie neemt die onduidelijkheid over modelovereenkomsten een keer weg. Dat soort vragen komen aan de orde. De Business Barometer Nijkerk wil met een kort, innovatief én interactief programma informeren én inspireren. Met ervoor en erna alle ruimte om nieuwe ondernemers te ontmoeten en toe te voegen aan je netwerk. Uiteraard met een hapje en een drankje uit de keuken van Hotel & Gasterij De Roode Schuur.”

Kosteloos inschrijven voor de bijeenkomst kan via businessbarometernijkerk.nl. Er zijn nog plaatsen vrij.

 

businessinnijkerk

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen