Brenda van den Heuvel neemt Mea Flora over

Foto:

Ze werkt er inmiddels vijf jaar, maar vanaf 1 juli is Brenda van den Heuvel de nieuwe eigenaresse van Mea Flora aan de Kerkstraat 4

Kimberley Robbertsen blijft er gewoon werken, Huidige eigenaresse Renske de Jong van Galen gaat iets heel anders doen

Van den Heuvel verandert voorlopig niets aan het concept, want dat staat als een huis: creatieve boeketten voor zakelijke en particuliere klanten vormen de kern van de bloemenwinkel, waar mogelijk nog een koffiehoekje komt. Haar groen creatieve achtergrond past er precies bij. Ondernemen is nieuw voor haar, maar haar ouders zijn dat ook. Ze staan haar bij en hebben Van den Heuvel dan ook gestimuleerd deze stap te zetten.

Renske de Jong van Galen begon 8 jaar geleden met Mea Flora, verhuisde in die periode naar de Kerkstraat en bracht de zaak tot ontwikkeling. Het is eigenlijk nog steeds haar passie. Door de komst van baby Florian kan ze er echter niet meer voor de volle 100% tegenaan en dus rijpte het idee de zaak te verkopen.
Echtgenoot Harmen de Jong zit in de sotwarewereld en kan in zijn onderneming extra ondersteuning gebruiken. Daar gaat zij aan bijdragen.

Aanstaande vrijdagmiddag (16-6-17) geeft De Jong van Galen in de winkel een afscheidsborrel. Mocht u dan een bloemabonnement nemen, dat krijgt u van Brenda van den Heuvel het eerste boeket gratis.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen