Huis van de week: Ruysdaellaan 1, Nijkerk

Foto: Domicilie

De paden op, de lanen in.

Jacob van Ruysdael, naar wie deze straat vernoemd is, is een bekende zeventiende-eeuwse Hollandse landschapschilder die wereldberoemd werd om zijn dramatische wolkenluchten, bijzondere lichteffecten en indrukwekkende composities. Brede landschappen onder een weidse hemel. En dat vindt u ook in de omgeving.

Deze schildersbuurt ligt in het oosten van de gemeente Nijkerk. Heerlijk rustig gelegen in de wijk Strijland, vlakbij de mooie natuur van het buitengebied. Direct bij binnenkomst in de wijk valt het oog op deze goed uitziende hoekwoning. De woning is gelegen in fraai en rustige woonomgeving met volop groen.
Mooi dichtbij scholen en kinderdagverblijf, uitvalswegen en openbaar vervoer. Dus voor ieder gezinslid wat wils. Ouders snel naar de winkels en werk, kinderen vlot van en naar school. En veilig, want dat is de wijk zeker.

Veel verenigingen hebben de weg naar deze sporthal al gevonden als het gaat om een passende sportaccommodatie. Ook particulieren, buurtgroepen en bedrijven zijn van harte welkom. Sporten en bewegen is en blijft gezond. In een naastgelegen wijk vindt u de een fitnesscentrum en diverse sportverenigingen waaronder voetbal, atletiek, korfbal en tennis. Ook het zwembad bevindt zich op loopafstand. Rond 1986 werd de laatste woning opgeleverd.

Maar dan de woning. Wat dacht u van een ruime woonkamer met open haard, een open keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een garage? Geschikt voor diverse doelgroepen. Als je samen zonder kinderen woont, heb je op de eerste verdieping een prachtige kamer om te slapen en in de andere een inloopkast. Maar ook om te werken is deze tweede kamer ideaal. Achter de woning is een uitbouw waar zich ook de toegang tot de geïsoleerde garage van 10 meter diep en 4 meter breed bevindt. We zeggen niet dat u er niks in zult veranderen, maar u kunt het op uw gemak naar uw smaak aanpassen.

En dan buiten. Het is heerlijk thuiskomen na een drukke dag; de tuin ligt op het zuidwesten en ook al is het wat slechter weer, u kunt heerlijk zitten onder de beschutte terrasoverkapping. De tuin is netjes aangelegd, volledig omheind en grotendeels bestraat met sierbestrating. De tuin vergt weinig onderhoud en biedt des te meer gelegenheid om heerlijk van de zon te genieten.

Voor een gezin of voor mensen die van ruimte houden is dit dus een uitermate geschikt huis. En ook de hond of poes zal het hier zeker naar de zin hebben.

domiciliebasisbanner

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen