Verlies voor NSC

NSC heeft zijn laatste competitiewedstrijd tegen VV Nunspeet verloren met 0-2.

De eerste helft begon goed voor de thuisclub met een kans voor Cherkaoui die de bal via Van de Kamp het doel in zag gaan. Alleen stond Van de Kamp net randje buitenspel. De volgende kansen waren voor Beukers die zijn afstandsschoten naast zag gaan. Nunspeet was over de flanken gevaarlijk en kwam soms goed door. Verhoeff moest een aantal keer redding brengen. De ruststand was dan ook 0-0.
De tweede helft was van hetzelfde kaliber met meer balbezit voor NSC. Dat de thuisclub moeite heeft met scoren bleek toen ook weer. De bal ging er gewoon niet in. En als je dan zelf niet scoort doet de tegenstander dat wel. In een wedstrijd waarin een gelijkspel terecht was scoorde VV Nunspeet twee keer in de slotfase.
Beide ploegen kunnen zich nu gaan richten op de nacompetitie. NSC start met een uitwedstrijd in Bedum.