Majorettes weer vol in de prijzen

Foto: Majorette showteam Nijkerk

ZWIJNDRECHT – Het laatste concours plaats voor de zomerstop is voor de dames van Majorette Showteam Nijkerk met 2 eerste en 1 tweede plaats prima verlopen.

Het mini ensemble bestaande uit, Naomi Dirksen, Noa van Essen, Jasmijn Fox en Esmee Vastenburg,kwamen uit in Ensemble Dance Twirl Juvenile Beginners. Zij lieten hun show vol overgave aan de jury en publiek zien. Ze hadden er duidelijk zin en plezier in en behaalden de 1e plaats met 64.20 punten.

Het senioren ensemble bestaande uit, Marjon van Essen, Alinda Heek, Magdalena Kuis en Hendrika Vastenburg, kwamen uit in Ensemble Dance Twirl Senior Intermedaite. Ze hadden voor deze wedstrijd hun show een stuk veranderd en moeilijker gemaakt. Door de extra spanning liep het niet helemaal zoals ze hoopten, maar de jury beloonde het team toch met een 1e plaats met 65.90 punten.

Het duo Marjon van Essen en Magdalena Kuis kwamen uit in Duo Dance Twirl Senior Beginner en werden daar tweede met 65.20 punten

Concours in sporthal Corlaer
Al is de zomerstop aangebroken, het trainen gaat nog een paar weken door. Dit in verband met het concours, dat het Majorette Showteam Nijkerk zelf op 12 september in sporthal Corlaer organiseert.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen