Vrijdag en zaterdag editie 35 van 24 uur Sportmarathon

Foto:

Bar Sporthal Watergoor organiseert komend weekend voor de 35e keer in de historie de 24-uur Sportmarathon.

Het sportevenement  start op vrijdag 17 juni om 18.30 uur en stopt traditiegetrouw vierentwintig uur later op zaterdag 18 juni om 18.30 uur.

Naast gangbare sporten zoals zaalvoetbal, tennis, beachvolleybal, en handbal, staan er weer activiteiten op het programma die het evenement karakteriseren. Bijvoorbeeld tobbedansen, vrachtauto trekken, sjoelen en met als klapstuk op de vrijdagavond: de Wim van Slooten playbackshow in Bar Sporthal Watergoor.

De Sportmarathon is een geliefd evenement onder sportminnend Nijkerk en omgeving en geniet bekendheid door de gemoedelijke en gezellige sfeer. ,,En dat alles met de Olympische gedachte,” zegt mede organisator John van de Pol. ,,Meedoen is belangrijker dan winnen voor de ruim 500 deelnemers.”

Op zaterdagmiddag zijn er heerlijke halve kippen van de XXL Grill te verkrijgen bij Bar Watergoor. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zaterdagavond 19.00 uur in Sporthal Watergoor met aansluitend nog een gezellige afsluitende borrel begeleid door muziek van DJ Trickkit.

De A1 mediagroep zal 24 uur live radioverslag doen van het evenement.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen