Aanmelden huldiging sportkampioenen 2015/2016

De kampioenen in 2014
De kampioenen in 2014
Foto: Arjen Gerritsma

Het wordt weer tijd voor een feestje.

Hoe aanmelden?

De gemeente heeft zelf geen lijst van haar sportkampioenen. Om ervoor te zorgen dat iedereen die in aanmerking komt, ook daadwerkelijk wordt uitgenodigd voor de huldiging, vragen wij kampioenen om zichzelf aan te melden bij de gemeente. Of kent u een Nederlands, Europees of Wereldkampioen? Dan kunt u die persoon natuurlijk ook opgeven of attent maken op deze oproep.

U kunt uw aanmelding uiterlijk 1 december bij voorkeur mailen naar [email protected]. Een brief schrijven kan ook: Gemeente Nijkerk, afdeling Samenlevingszaken , t.a.v. Sportkampioen, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk.

Wij verzoeken u omĀ in uw aanmelding de naam, het adres, de woonplaats, geboortedatum en e-mailadres aan te geven. Ook vragen wij u op te geven om welke sport het gaat en de datum waarop het kampioenschap plaatsvond. Zet u daar alstublieft ook bij of het een Nederlands, Europees of Wereldkampioenschap betreft en of u/de kampioen dit alleen of met een team heeft behaald.

Wanneer u/de kampioen verbonden bent/is aan een vereniging, vragen wij u ook de naam van deze vereniging door te geven. Wij stellen het op prijs als u ook nog wat achtergrondinformatie geeft. U kunt denken aan: sportbeleving van de winnaar, motivatie, hoe lang beoefent de kampioen de sport al, hoe bijzonder is de prestatie of andere achtergrondinformatie die u belangrijk vindt.

Dit is een bericht van de gemeente

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen