Cheque Kerstsamenzang voor kachels voor Oekraïne

Voorzitter Jeroen Satter (2e van links) overhandigt de cheque aan Wil van Kooij en Gert van den Top (r).
Voorzitter Jeroen Satter (2e van links) overhandigt de cheque aan Wil van Kooij en Gert van den Top (r).
Foto:

Voorzitter Jeroen Satter van de Stichting Kerstsamenzang Hoevelaken overhandigde vrijdag een cheque van 750 euro aan plaatsgenoot Wil van Kooij en Gert van den Top ten behoeve van de Stichting TOF. Het geld komt ten goede aan de getroffenen van de oorlog in Oekraïne.

Het geld is opgehaald met een collecte die op 17 december werd gehouden na afloop van de 55e Kerstsamenzang Hoevelaken. In een zo goed als volle Dorpskerk werd toen volop genoten van het samen zingen van kerstliederen, het kerstverhaal, het Kinderkoor en enkele muzikale intermezzo’s. Met de bijdragen van gemeente Nijkerk, Hartje Hoevelaken en een aantal sponsors kon dit alles weer worden georganiseerd.

Een kacheltje dat naar Oekraïne wordt gestuurd

Kacheltjes

Wil van Kooij meldt dat er inmiddels kacheltjes zijn besteld die binnenkort op transport gaan. Met deze kacheltjes kunnen mensen koken en zich verwarmen tijdens de vaak extreme winterkou in Oekraïne.

Stichting TOF

Stichting TOF (Together One Family) geeft met deze giften noodhulp aan Oekraïne door het verzorgen van hulptransporten. De meest urgente goederen komen rechtstreeks ten goede aan de getroffenen in dit door oorlog getroffen land. Informatie over deze stichting is te vinden op www.stichtingtofbarneveld.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen