Wandel mee met de Wandel Challenge Hoevelaken

Foto:

Hoevelaken doet ook dit jaar weer mee aan de Wandel Challenge (Nationale Diabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation).

Vanaf donderdag 16 mei wordt vanaf de parkeerplaats van SC Hoevelaken elke week een uur (van 19.00-20.00 uur) gewandeld, 20
weken lang. Er zijn wekelijks 3 wandelafstanden waaruit gekozen kan worden voor zowel beginnende als meer geoefende wandelaars.

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te wandelen (óók als je geen diabetes hebt) !! De challenge is voor iedereen die iets positiefs
voor z’n gezondheid wil doen! Veel van de Hoevelakense eerstelijnszorgverleners (huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, apotheek, thuiszorg etc etc) wandelen om beurten mee als begeleiding.

Meer weten?

Op donderdag 2 mei om 19.00 uur is er een informatiebijeenkomst in huisartsenpraktijk De Parklaan. Iedereen die interesse heeft en meer info wil is van harte welkom!

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation.
Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig. Je hoeft dus géén diabetes te hebben om mee te
doen!!
De Nationale Diabetes Challenge wordt feestelijk afgesloten op het NDC Festival 28 september in Arnhem. Daar kan gekozen worden uit een wandeling van 3, 5, 10 of 15 km.

Start wandelingen

Op donderdag 16 mei start de eerste wandeling van de groep in Hoevelaken. Er wordt rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Gezamenlijk wordt getraind om langzaam de afstand die in een uur gelopen wordt wat op te bouwen.

Aanmelden

Dat kan hier.
Kosten bedragen 10 euro voor de gehele wandelperiode inclusief een T-shirt van de NDC en toegang tot het NDC festival op 28 september.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen