Huiswerkinstituten slaan handen ineen

Foto: Carel Gijsen Fotografie

Huiswerkinstituut Nijkerk, Huiswerk Coaching Hoevelaken en Huiswerkinstituut Hoogland hebben de handen ineen geslagen en gaan samen HuiswerkWijs opstarten.

De bedrijven blijven zelfstandig maar zien het als een mooie kans om te gaan samenwerken op het gebied van kwaliteit en innovatie, maar ook door het gezamenlijk organiseren van cursussen, workshops en dergelijke.

Om deze samenwerking te vieren nodigen zij belangstellenden uit voor een bijzondere avond. Op dinsdag 19 december 2017 geeft Marianne Linschoten, gezinscoach, een boeiende lezing over de doelgroep; pubers. De volgende zaken komen onder andere aan bod:

  • Wat is de rol van ouders als opvoeder van een tiener?
  • Wat zijn de valkuilen in het opvoeden?
  • Wat heeft die tiener van u nodig ?

Tijdens de avond is er volop gelegenheid voor vragen en discussie. Om half 8 staat de koffie klaar en kwart voor 8 begint het.

Komt u ook?

Stuur, om te laten weten dat u er ook bij bent en met hoeveel personen u komt, een e-mail naar [email protected]. De kosten zijn €5,00 per persoon en de gehele opbrengst gaat naar Kika, het Kinder Kanker Fonds. Er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar dus reageer snel om teleurstellingen te voorkomen.

Tijdstip: 19 december om 19.45 uur

Locatie: Huiswerkinstituut Hoogland / Gebouw ‘t Driespan, Sportlaan 28, 3829AZ Hoogland

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen