Homeride 2015 met Nijkerks team

Foto:

HomeRide is een fietstocht van Groningen naar Maastricht (500 km) binnen 24 uur met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. In 24 uur, omdat het werk in de Ronald McDonald huizen ook 24 uur per dag doorgaat.

Het belooft weer een onvergetelijk avontuur te worden, deze vijfde editie van HomeRide op 27 en 28 juni. Tijdens deze editie verschijnt er een Nijkerks team aan de start; Team HomeRide Nijkerk. 
Het is wéér gelukt om voor de vijfde editie van HomeRide een geheel nieuwe route uit te stippelen van Groningen naar Maastricht. Dat is wat HomeRide zo uniek maakt. 
route-homeride-2015
Er zijn al heel wat variaties bekend op de route langs de verschillende Ronald McDonald Huizen. Dit jaar fietsen de HomeRiders voor het eerst door de Ronald McDonald steden Den Haag en Leiden. Verder passeren de HomeRiders het Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam, het eerste Ronald McDonald Huis in Nederland en zelfs in Europa dat in 2015 30 jaar bestaat.
Lijkt het je leuk om je op een sportieve manier in te zetten voor dit goede doel of wil je meer informatie; neem dan contact op met Peter van der Heijden van Team HomeRide Nijkerk: [email protected] of facebook.com/homeridenijkerk.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen