Ruim 500 prijzen te winnen

Foto:

Op zaterdag 17 november, de week voor de Sinterklaasintocht, gaat in het centrum van Hoevelaken de jaarlijkse Najaarsactie van start.

Ook dit jaar hebben de ondernemers weer vele mooie prijzen beschikbaar gesteld en zijn er maar liefst vier trekkingsmomenten, waardoor bijna iedereen wel een kans maakt om te winnen.

Stempelen maar!

In de winkels zijn vanaf 17 november stempelkaarten beschikbaar. Bij elke besteding van € 5, in alle deelnemende winkels van Hartje Hoevelaken, ontvangt de koper een stempel. Als de stempelkaart bij 10 stempels vol is, kan deze worden ingeleverd bij Keurslager Steltenpool, Jumbo, Albert Heijn en bySon/DuoDuo. Deelnemende winkels zijn te herkennen aan de poster op de winkelruit.

Ballonvaart

Op 24 november, 1, 8 en 15 december worden telkens uit alle ingeleverde kaarten een aantal winnaars getrokken. Volle kaarten kunnen tot één dag voor elke trekking worden ingeleverd. Er zijn dit jaar weer honderden prijzen te winnen, variërend van amandelstaven tot cadeaubonnen voor mooie producten van de diverse winkels. De hoofdprijs is een schitterende ballonvaart boven Hoevelaken en omgeving.

Feestelijke uitreiking

Op 15 december vindt om 14.00 uur in de Stuw op de Brink de feestelijke trekking en uitreiking van de hoofdprijzen plaats. Ook degenen die in de voorrondes al een prijs hebben gewonnen dingen gewoon weer mee voor deze fantastische hoofdprijzen en natuurlijk ook voor de ballonvaart.

De jaarlijkse Najaarsactie en de feestelijke prijsuitreiking vormen elk jaar weer een populair hoogtepunt in het programma van Hartje Hoevelaken.

Santa Run

Vrijdagavond 14 december zal voor de tweede maal een Santa Run worden gehouden in het centrum van Hoevelaken. Meer informatie hierover is binnenkort te vinden op www.hartjehoevelaken.nl en op de facebookpagina van Hartje Hoevelaken. Liefhebbers houden alvast deze datum vrij in de agenda, want de vorige editie was vrijwel direct uitverkocht.

 

Reacties

article
118066
Op zaterdag 17 november, de week voor de Sinterklaasintocht, gaat in het centrum van Hoevelaken
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/118066/ruim-500-prijzen-winnen/
2018-11-06T12:26:46+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/11/06122634/2018-11-06-centrum-hoevelaken-stuw-haen.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Hoevelaken, Nieuws