Opnieuw aandacht van ondernemers voor “Energieke Regio”

Foto:

Begin 2018 meldden 15 ondernemers uit Nijkerk zich aan bij “Energieke Regio”. Andere ondernemers krijgen nu opnieuw een kans.

Vorig jaar presenteerde “Energieke Regio” zich voor ondernemers bij de Rabobank. Dat gaat volgende week opnieuw gebeuren. Dan gaat de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk op bedrijfsbezoek bij Smink Vastgoed. Energieke Regio verzorgt een presentatie tijdens deze bijeenkomst.

Over Smink

Wim Smink legde in 1955 de fundamenten voor de huidige organisatie. Het begon als handels- en aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, eind jaren zeventig de exploitatie gestart van een afvalberging aan de Lindeboomseweg in Amersfoort.
Inmiddels is er een team van 70 werknemers die elke dag helpen om de projecten professioneel af te handelen.

Over Energieke Regio

Energieke Regio is er voor iedereen die zijn gebouw wil verduurzamen

Stichting Energieke Regio helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaars en woningbouwcorporaties met het verduurzamen van hun gebouwen. Zij betrekken daarbij de maatschappelijke-, financiële-, wettelijke- en comfortaspecten.

Nieuwbouwprojecten worden steeds energiezuiniger en moeten vanaf 2020 zelfs energieneutraal zijn. Maar ook in bestaande gebouwen is heel veel te winnen. Veel eigenaren en huurders van zakelijk- en maatschappelijk vastgoed weten echter niet waar te beginnen. De onbekendheid met de financiële voordelen van verduurzaming is groot.

29 oktober, het programma

Het ontvangst, presentaties en buffet zijn in het pand van Mercedes. Voor de rondleiding gaat u naar Smink.

16.30 – 17.00 uur Inloop (koffie met lekkers) Ontvangst bij Mercedes aan de Nijverheidsstraat 55
17.00 – 17.30 uur Presentatie Smink en Mercedes
17.30 – 18.00 uur Rondleiding bij Smink
18.00 – 18.15 uur Drankje / hapje In pand Mercedes
18.15 – 19.00 uur Energieke regio
19.00 –  20.00 uur Buffet In pand Mercedes
20.00 Afsluiting met koffie

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen