Sneltestpunt sluit jaar af met offiële goedkeuring van inspectie

Foto:

Op 31-12-2020 berichtte de inspectie van VWS, dat het sneltestpunt van Focus op beter onder leiding van Bettie Hendriksen officieel voldoet aan de geldende normen volgens de landelijke richtlijn van van VWS.

Hendriksen: “Super fijn om op deze manier het jaar af te sluiten en is toch ook best wel iets om trots op te zijn. We hebben met elkaar hier hard aan gewerkt en lezen ons wekelijks in op de dan geldende richtlijnen. Dit alles onder supervisie van onze eigen huisarts Harting. Wij testen dan ook alleen met de Abbott test, die door het RIVM gevalideerd is en wordt geadviseerd door het Ministerie van Volksgezondheid, de GGD en het OMT.
Het voelt goed om vanuit maatschappelijke betrokkenheid ons in te zetten in de strijd tegen het Coronavirus en ons samen sterk te maken. Wij vragen lage prijzen voor onze testen. Dat doen we, omdat het in deze omstandigheden niet goed voelt om vanuit financieel gewin te opereren. Naast onze testlocatie testen wij ook actief bij bedrijven en kunnen ook voorzien in reisdocument voor niet Nederlandse werknemers die tijdelijk in Nederland zijn. Het is waardevol om je als testlocatie ook qua betaalbaarheid te onderscheiden van de andere testlocaties, zeker nu veel mensen en bedrijven in financieel zwaar weer verkeren.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden