De weg naar een gezonde leefstijl zonder coronakilo’s

Foto: Love it with Lil

Hangen de coronakilo’s als een donkere wolk boven je hoofd? Denk jij na elke lockdown: nu ga ik er wat aan doen? Laten we er samen wat aan gaan doen! Als PowerSlim voedingscoach kan ik jou daarbij helpen. Samen met PowerSlim zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl voor nu en de toekomst!

Mijn naam is Lilly en Ik ben voedingscoach in mijn eigen praktijk, Love it with Lil, in Nijkerk. 4 jaar geleden ging bij mij het roer om. Ik herkende mijzelf niet meer in de spiegel en elke dag die volgde zag ik belemmeringen in mijn leven. Geen conditie, moeite met veters strikken, altijd moe en een ongezonde relatie met eten. Ik ging aan de slag met koolhydraatarm eten en dat leverde resultaten op. Dit resultaat en de voordelen ervan gun ik iedereen!

PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Het PowerSlim programma

Het programma bestaat uit drie fases, die je onder mijn begeleiding doorloopt. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat gezond eten precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PowerSlim

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Persoonlijke begeleiding
  • Lekkere én verantwoorde producten
  • Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo effect

Love it with Lil Succes

Hallo ik ben Bianca. Ik vertel graag hoe ik terecht kwam bij PowerSlim en hoe het mijn leven positief heeft veranderd. Ik had alle diëten al geprobeerd. Niets hielp bij mij en ik kwam zelfs steeds een paar kilo aan. Tot mijn sportmaatje vertelde dat haar schoondochter als coach ging starten bij PowerSlim. Zij is gespecialiseerd in een koolhydraatarm dieet met PowerSlim producten. Mijn zoon was ook al tijden bezig met diëten, dus ik zei in november 2019 tegen hem: “als jij nou eerst naar Lilly gaat voor een intakegesprek dan kun je kijken of het wat is”. Zogezegd zo gedaan en hij zag het wel zitten. Ik zei nog twijfelachtig:” als het jou lukt om af te vallen, dan start ik ook na de feestdagen in januari”.

“Mijn zoon viel dus goed af en ik ging 6 januari ook van start samen met mijn man. Na wat weken kreeg ik zoveel lol in het diëten, niet alleen omdat ik eindelijk kilo’s afviel, maar omdat het ook zo makkelijk te combineren was met onze levenstijl. Door de nodige hulp van onze coach Lilly, met goede tips en peptalk, zijn wij alle drie op ons streefgewicht gekomen en blijven dat ook volhouden, ik was 93,3 kilo en weeg nu 70 kilo. Ik voel mij zo fit en blij, dat ik heb besloten om nu nog 5 kilo te willen afvallen. Mijn nieuwe streefgewicht wordt nu 65 kilo”. Lees meer powerslim ervaringen op www.loveitiwthlil.nl

Aan de slag

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PowerSlim starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PowerSlim kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenstegewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PowerSlim gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.Van afvallen naar leefstijl

In de volgende fases bouw je de PowerSlim producten af en eet je weer meer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. Hiermee nemen de kosten aan PowerSlim producten stapsgewijs af. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt.

Dit is natuurlijk een indicatie. Als je wilt weten hoe een afslanktraject met PowerSlim er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wacht niet langer en start met je nieuwe leventstijl! Kijk op www.loveitwithlil.nl of mail naar [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden